Kinderdagverblijf Piggelmee heeft begin 2015 haar nieuwe locatie in gebruik genomen. In een prachtig nieuw gebouw, samen met basisschool De Stokland, is een aparte vleugel gerealiseerd voor en door Piggelmee.

Binnenruimten

Er zijn twee grote groepsruimten, een soort huiskamers, waarin we spelen, eten en knutselen. In deze ruimten zijn uitdagende speelhoeken gecreëerd en rustige plekken voor de allerkleinsten. De open keuken versterkt de huiselijkheid. Daarnaast is er een ruime speelzaal waar de kinderen zich kunnen uitleven, zeker wanneer het slecht weer is. Er is een aparte grote verschoonruimte die de beide groepen verbindt. Hier bevinden zich ook de kindertoiletjes. Er zijn twee slaapkamers per groep. 

Buitenruimten

De openslaande deuren van de groepsruimten geven toegang tot een gezamenlijke grote tuin. De tuin heeft een verhard gedeelte, waar de kinderen met het rijdend materiaal uit de voeten kunnen. Er is een stuk gras, maar ook zijn er borders waar planten in staan, en waar we samen met de kinderen een moestuintje verzorgen. Behalve een zeer ruime zandbak is er ook een speelhuisje. 
Onder de veranda staan twee ruime picknick-tafels. 


Foto’s van de ruimten vindt u onder 'Foto's'.